Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

"Bir Zahmet" açıklar mısınız?

İzmir'den arayan Volkan Polat adlı okurumuz geçen hafta TRT 1'deki "Bir Zahmet" programında sunucunun "Ayağımı kırar mısın?" teklifini reddetmesine rağmen 5 bin lira ile ödüllendirilen yaşlı adamla, "Bu Kalp Seni Unutur mu?" dizisinde otobüs yolcusu rolündeki figüranın aynı kişiler olduğunu iddia etti.
Gökhan Duran adlı okurumuz ise aynı programdaki "Tablo kuryesi" bölümünde yer alan üçüncü yarışmacı ile "Kurtlar Vadisi"nin 71. bölümünde Şemo'nun yeğeni maden ocağına gittiği zaman onu karşılayan adamın aynı kişi olduğunu söylüyor. Bir başka okurumuz Ahmet Dizdar'ın iddiasına göre ise "Bir Zahmet"in şakazedelerinden biri, "Ezel" dizisinin 9 Kasım'da yayınlanan bölümünde manav olarak rol almış. Okurumuz Zehra Eren ise bir başka ilginç (!) tesadüften söz ediyor:
"Yüksel Bey, size TRT 1'de yayınlanan iki programdaki ilginç tesadüften bahsetmek istiyorum. Sabahları yayınlanan Sabiha Akdemir'le Günbegün adlı programda Okan Karacan'ın sunduğu yarışma bölümünde, sorulan bir soruya doğru cevap vererek para ödülü kazanan kişiyle, yine aynı kanalda yayınlanan Bir Zahmet adlı yarışmada tablo kuryesi bölümünde para ödülü kazanan kişi aynıydı ve programlarda bu kişi tesadüfen yolda karşılaşılmış biri olarak gösteriliyordu. Buradan da anlıyoruz ki TRT'nin de kadrolu ödül kazananları var!"
Bunlar şimdilik "iddia"dan öte bir anlam ifade etmiyor. Ama özellikle "Bir Zahmet" programı yapımcılarının ve TRT yönetiminin konuyu enine boyuna araştırıp, bu konuda bizleri ve dolayısı ile şüpheci okurlarımızı bilgilendireceklerini umuyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA