Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cansel olsun yeter

Köşemize ulaşan mesajlardan anladığım kadarıyla hatırı sayılır oranda bir Cansel Elçin hayranları kitlesi oluşmuş. Fanatikleri, dizinin öyküsüne, rol arkadaşlarına filan aldırmadan sırf o var diye ekran karşısına geçmeye hazırlar.
Cennetin Çocukları ve Hatırla Sevgili ile şov dünyasının aranan aktörleri arasına katılan, son olarak Gönülçelen'de Tuba Büyüküstün ile uyumlu bir çift oluşturan Cansel Elçin'in yeni dizisi ise hayranları tarafından adeta iple çekiliyor.
Yakışıklı oyuncuya yeni macerada rol arkadaşlığı yapacak isim ise bir başka güzel; Fahriye Evcen olacak.
Pojenin ilk başlarında dizinin ismi Mazideki Kadın olarak belirlenmişti. Daha sonra Aile Kadını olarak değiştirildi. İnternetteki forum sitelerinde bu isim, 'ayrımcılığa yol açtığı ve kadın imajına tuhaf bir bakış getirdiği' için tepkiyle karşılanınca, yapımcıları üçüncü kez isim değişikliğine gidip, Yalancı Bahar'da karar kıldılar.
Eh, adı Bahar olanlar kusura bakmayacak artık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA