Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haberin haberi

Cüneyt Özdemir, geçen hafta 5N 1K'da CNN Türk politika muhabiri Melek Erhan'ın konuşmalarını 'klişe ve anlaşılmaz' olarak niteleyip bu konudaki sıkıntısını açık açık ifade edince, olanlar oldu. Haber merkezinin deneyimli yöneticisi Ayşenur Arslan, Medya Mahallesi'nde Cüney Özdemir'e haddini bildirmeye yönelik bir konuşma yaptı.
Öncelikle Cüneyt Özdemir'e yerden göğe hak veriyorum. Özellikle Ankara'nın koyu bürokrasisinden ağır şekilde etkilenmişe benzeyen klişe haber ve yorumlar gerçekten de can sıkıcı. Ayrıca Cüneyt pek çok muhabire ders verecek deneyim ve vizyona da sahip. Ama bunu bir haber toplantısında değil de canlı yayında yapınca tüm haber merkezinin şimşeklerini üzerine çekti. Zorlu şartlarda 13-14 saat çalışan muhabirler, Cüneyt'in aleyhine imza kampanyası başlattılar.
Ayşenur Arslan'ın, ekibine sahip çıkan koruyucu tavrını da değerli buluyorum. Ama gündemde bu kadar ciddi konu varken, bir kanalın iç meselelerinin 'haber haline gelmesini' doğrusu yadırgıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA