Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Göğe Selam

CD'yi müzik setimden çıkaramıyorum
Adı; Göğe Selam... Kurtalan Ekspres çalıyor, ünlü sanatçılar unutulmaz Barış Manço şarkılarını seslendiriyor... Sadece Barış mı; Kurtalan Ekspres'in yolcuları Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu da ihmal edilmemiş. Albümde neler, kimler yok ki... Teoman'dan Dönence, Emre Aydın'dan Dağlar Dağlar, Bülent Ortaçgil'den Unutamadım, Nev'den Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Ogün Sanlısoy'dan Kol Düğmeleri, Hayko Cepkin'den Yeni Bir Gün ve kolay kolay bir araya gelemeyecek korodan Gülpembe...
Yukarıya ismini yazdığım her şarkı kulağınızda tatlı tatlı çınlamadı mı? Bir müzik adamı düşünün ki; yazdığı, seslendirdiği her şarkı belleklerimize oya gibi işlensin... Bunu başaracak müzisyen sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Barış Manço işte bunun için hâlâ hepimizin sevgilisi..
Başta Ahmet Güvenç olmak üzere bu albümü düşünüp tasarlayan ve hayata geçiren herkese helal olsun. Notaları güvercin yapıp göğe selam uçurdukları için... Albümün fotoğraflarını çeken ve 'istisna' konulu harika bir giriş yazısı kaleme alan Okan Bayülgen'e de tebrikler.
Barış Manço'yu anarken diğer bir Barış'ı, sevgili Barış Akarsu'yu anmadan olur mu? Dünyada bu kadar çok kavganın olması, Barış'ların erkenden göğe karışmasından mıdır acep?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA