Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

80'ler mi dediniz?

Birol Güven'in TRT 1 için 80'ler adıyla bir retro/sit com yani geçmişi eksen alan bir güldürü dizisi çekeceğini bu köşenin müdavimleri biliyor.
Başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkod, Yasemin Conka, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Vural Çelik, Serhat Kılıç, Ayşe Tolga ve Pelin Akil olacak.
Güven'den geçenlerde muhteşem bir yılbaşı paketi geldi. Çevirmeli telefon ahizesinden eski şişelerinde gazozlara, minik kare nane şekerinden baston şekerine ve şemsiye çikolatasına kadar 80'lere ait objelerle dolu.
İkide bir de "Ahh, nerede o günler?" diye bu köşede iç çeken, Türk Sanat Müziği dinlemekten usanmayan, eski model arabaların direksiyonunda, döşemedeki keçe kokusunu ciğerine doldurup Tarabya'da Ayhan Işık'la Belgin Doruk'un hayali siluetini kol kola görebilmek umuduyla nostalji turları atan bendeniz için bundan daha hoş bir sürpriz olabilir mi?
Birol leblebi tozu bulamamış. Lüks pastanelerde bulduğu elma şekerlerinin içinde hormon yüzünden kurt bile yaşayamazmış. Kaynana şekeri de üretilmiyormuş artık...
Sadece onlar mı dostum?
Yılbaşında, bayramda 'kart yazan' eller de yok artık. Mendil içinde bozuk para da... Üstünde kestane pişirilen kuzine de... O zamanın aşkı da, dostluğu da, vefası da... Ya televizyon?
Aynı odaya doluşup aynı programlara güldüğümüz, ağladığımız günler anılarda hayal ile meyalin arasında bir yerlerde...
Kutularımızı dolduracak ne kadar az şey bulabiliyoruz artık, değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA