Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bal dök yala

Mısır şurubundan sözde bal üretip televizyon ekranlarında bangır bangır bağıranların foyası nihayet ortaya çıktı. Ama daha önce zayıflama ilaçlarında olduğu gibi, halkımız kazıklanıp sağlığını yitirmekten kurtulamadı. Eğer durum ortaya çıkmasaymış; söz konusu firma, kışlalara tonlarca zehirli bal satacakmış. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin böyle 'dostları' olduğu sürece düşmana ne hacet? Suriye, İran ve Yunanistan; Türk ordusunun direnicini kırmak için boşuna silahlanmasınlar. Böyle birkaç girişimciyi yüreklendirsinler, yeter.
Bal rezaletiyle ilgili çok şey yazılıp söylendi ama içlerinde en etkileyici ve komik olanı TürkMax'in gırgır haber bülteni Heberler'in özel heber'iydi.
Stüdyoya çakma bal üreten firmanın sözde yöneticisi gelmişti; Anchorman Memet Ali Alabora'nın sorularını yanıtlıyordu. Bizimki son derece pişkin ve rahattı. Dedi ki, "Evet, ne olmuş mısırdan bal ürettiysek? Arı da gidip, mısıra, şuna buna konup bal yapmıyor mu? Biz 'aracıyı' ortadan kaldırıp milletin daha ucuza bal yemesini sağladık. Zaten 'arıcılık' sözü de 'aracılık'tan gelmektedir. Halk dilinde zamanla değişmiştir. Afiyet olsun!.."
Vallahi bu savunmayı mahkemede yapsalar, beraat ederler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA