Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu Takoz'a bayıldım

Takoz İrfan... Suskunlar dizisinin en kötü ruhlu karakteri... Eminim diziyi izleyenler Takoz'u bulsalar, yokuş aşağı duran kamyonun lastiği altına koyup el frenini indirecekler.
Takoz İrfan, çocuk hapishanesinde Ecevit ve arkadaşlarına akla gelen her türlü kötülüğü yapmıştı. Bizimkiler yılar sonra onu ve diğerlerini cezalandırmak için harekete geçtiler. Ama Takoz, yediği kurşunlarla ölmedi. Şimdi o, bizimkilerin peşinde...
Ama ben bu Takoz'a bayılıyorum. Tabii ki kendisine değil, onu dizide canlandıran Mehmet Özgür'e...
Kötüyü oynamak kolaydır derler. Katılmıyorum. Çünkü Takoz İrfan sadece kötü değil. Hem aşağılık, hem vicdansız, hem zeki, hem kurnaz, hem de acayip esprili... Göreceksiniz; birkaç haftaya kalmaz, tıpkı Uçurum'un Yaman'ı Erdal Yıldız gibi herkes Mehmet Özgür'den bahsetmeye başlayacak.
Bu arada Özgür, yeni ve tecrübesiz bir oyuncu değil. Dizi tiryakileri onu yaklaşık 200 bölüm boyunca Kollama dizisindeki komiser rolüyle izlediler. Ayrıca Tepenin Ardı filmiyle 62. Berlin Film Festivali'nden ödülü bile var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA