Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

A kalite futbol

a Haber yine çok akıllıca bir iş yaptı; Türkiye Kupası'nın yayın haklarını satın aldı. 2012- 2013 sezonunda Türkiye Kupası'nda oynanacak 177 karşılaşma geçen yıl olduğu gibi bu yıl da HD kalitesiyle a Haber ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.
Kim ne derse desin, geçen sezon kupa heyecanı, bana lig mücadelesinden çok daha büyük bir zevk verdi.
Şike tartışmalarının ve kriminal olayların gölgesinde kalan lig, ağzımda keçi boynuzu tadı bırakırken; Türkiye Kupası maçlarını ise büyük bir keyif ve heyecanla izledim.
Bir kere, kupadaki futbol kalitesi ligin çok üzerindeydi. Üstelik maçlardaki pozisyon zenginliği, gol istatistiği olarak skorlara da yansıdı. Takımlar, ligdeki gibi sözüm ona 'kontrollü' oynayıp 'beraberliğe yatmak' yerine statü gereği sürekli hücumu düşündüler. Ayrıca ikinci, üçüncü lig takımlarının ilk turlardaki cesur ve kaliteli oyunları da benim gibi pek çok futbolseveri hem tatmin etti, hem de gelecek adına umutlandırdı. Son yıllarda kulüplere 'külfet' gibi gelen Türkiye Kupası, geçen sezon yeniden eski değerine ve kalitesine ulaştı.
Diyeceğim o ki, gerçek futbolseverin gözü bu sene de geçen sezon olduğu gibi yine a Haber'in üzerinde olacak. Ama sadece maçları yayınlamak yetmez. a Haber, kupanın hakkını tam olarak verebilmek adına spiker, sunucu ve yorumcu kadrosunu zenginleştirip spor programlarının sayısını, içeriğini ve kalitesini artırırsa tadından yenmez vallahi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA