Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Susuz Yaz'

Mehmet Ali Önel, bu köşenin en fazla övgü alan televizyon habercilerinin başında gelir. Deşifre programı hangi kanalda olursa olsun, bu köşeden sürekli takdir görmüştür.
Önel bir kez daha ülkenin gündemini değiştirdi. Damacana haberi adeta hepimizin boğazına dizildi. Şimdi her damla suyu iki kez yutkunarak içiyoruz.
Bültenlerin "O ne dedi, bu ne dedi?" haberleriyle doldurulduğu, gazete manşetlerinin bir türlü 'tırnak içinden' kurtulamadığı şu günlerde Önel ve ekibinin a Haber'deki müthiş başarısını yürekten alkışlıyorum.
Bana göre bir haber ne kadar büyük bir kitleyi ilgilendiriyorsa, o kadar önemli ve değerlidir. Mehmet Ali Önel'in yaptığı, 'halk haberciliği'nin çok önemli ve özel bir örneğidir.
Umarım, bu haber kuraklığında 'damacana haberi' tüm habercilere örnek oluşturur.
Peki ya damacana haberinin patladığı günlerde 'Susuz Yaz' filminin yönetmeni Metin Erksan'ın aramızdan ayrılması size de fazlasıyla ironik gelmiyor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA