Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir iyi, bir kötü

AZ değil, sezon finallerinden bu yana en az iki ay geçti. Bu süre içinde pek çok oyuncunun görüntüsü değişti. (Sezon finaline bembeyaz girip, yaz boyunca bronzlaştıktan sonra devam sahnesinde Arap Bacı'ya dönenlerden söz etmiyorum) Bazıları, zaman atlaması nedeniyle 'büyümek' zorunda kalırken, bazıları yeni film çalışmaları nedeniyle tipini değiştirdi.

METE'NİN HALİ
Yeni sezonda dizi izleyicilerini en fazla şoke edecek görüntü ise Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Mete'sine ait olacak.
Dizide Mete karakterini 10 yıllık bir zaman atlamasının ardından hayli değişmiş halde göreceğiz. Mete'yi 'büyütmek' isteyen sanat yönetmenleri, Aras Bulut İynemli'nin aslan yelesi gibi saçlarını kestiler ve bıyık bırakmasını sağladılar.
Gelin görün ki, görüntünün sanal âleme taşınmasının ardından İynemli'nin hayranları onun yeni görüntüsünü eleştiri bombardımanına tuttular ama günümüz genç kızlarının unuttukları bir detay vardı. 80'li yıllarda neredeyse bütün delikanlıların bıyığı bulunuyordu. Hani bıyık bırakmayana 'delikanlı' denilmezdi, o kadar yani... Bendeniz de sararmış eski fotoğraflarımdaki bıyıklı halime epey gülerim.

GERÇEK ÇELİK-KOL
Bir başka önemli değişimin sahibi ise İffet dizisinde Cemil'i oynayan İbrahim Çelikkol...
Fetih 1453 filmindeki Ulubatlı Hasan performansıyla aksiyon filmlerinin aranan oyuncusu olacağını kanıtlayan Çelikkol, belli ki yaz boyunca vücuduna yatırım yapmış. Çelikkol'un bu yeni kaslı görüntüsü ise belli ki en çok kadın hayranlarını mutlu etmiş.
Zira internetteki yorumlarda 'Cemil kendine ne yaptıysa iyi yapmış' şeklinde ifadeler yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA