Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ya işitme engelliler?

Eda Eda ismiyle yazan okurumuz, televizyon izleyicilerinin belki de en sadıkları arasında yer alan engellilerle ilgili önemli bir konuya parmak basmış:
"Merhaba Yüksel Bey, duyarlılığınızı takdirle karşılayan, köşenizi takip eden bir okuyucunuz olarak televizyon ekranlarındaki bir eksiklikten bahsetmek istiyorum. TV izleyicisinin bu kadar yoğun olduğu bir ülkede maalesef işitme engelli izleyiciler dikkate alınmıyor. Belki her program için bu, söz konusu olamayabilir ama en azından televizyon dizilerimizde alt yazı eksikliğinin giderilebileceğini düşünüyorum. Unutmayalım ki, işitme engelli olarak doğan, işitme kaybını belirli bir yaştan sonra yaşamak zorunda kalan ve hayatı zorlaşan birçok insan var. Umarım sizin sayenizde bu eksikliğin farkına varılır ve bir nebze de olsa bu zorluğu yaşayan izleyicilerin hayatı biraz kolaylaşır. Sevgi ve saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA