Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mustafa'nın büyük jesti

Türkiye'de bu kadar fazla sayıda yetenekli genç şarkıcı olduğunu doğrusu bilmiyordum.
Pek çok şarkı yarışmasında jüri üyeliği yaptım. Ön elemeler sonrasında karşımıza getirilenlerin büyük çoğunluğuna burun kıvırdık, halkın önüne çıkartacak nitelikte ses bulmakta hep güçlük çektik. (İlk Akademi Türkiye yarışmasını ayrı tutuyorum. Öyle bir kadro bir daha bir araya gelemedi, gelemez). Ancak O Ses Türkiye'yi izledikçe içimden "Helal olsun bu çocuklara" diyorum. Zira her hafta en az iki mükemmel ses, kulaklarımın pasını siliyor, bu ülkenin müzikal geleceği adına umudumu yeşertiyor.
Ancak yetenekli şarkıcıların neredeyse yüzde 80'inin kendilerine koç olarak Mustafa Sandal'ı seçmesi, yarışmanın dengesini ve dolayısıyla 'heyecanını' tehdit etmeye başlamıştı. Çünkü altın sesleri kadrosunda toplayan Mustafa Sandal bu rüya takımı ile adeta rakipsiz hale gelmişti. Bu hafta Mustafa'nın en yetenekli, en etkileyici yarışmacıya bile dönmediğini gördüm.
Bunun iki sebebi olabilir: Ya Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri Mustafa Sandal'dan bu yönde bir ricada bulundular, ya da Mustafa diğer arkadaşlarına da şans tanımak ve yarışmaya rekabet getirmek adına böyle bir jestte bulundu. Ben ikincisinin daha yüksek bir ihtimal olduğunu düşünüyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA