Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kanal D'ye neler oluyor?

Sezona hiç de iyi başlamayan, ekrana sürdüğü iddialı dizilerin pek çoğu dökülen Kanal D'de büyük bir panik havası sezinliyorum. Bu duygunun ekrana yansıması ise dizilerin gün ve saatlerinin sürekli değiştirilmesi şeklinde gerçekleşiyor.
Karadayı'nın karşısında ekrana tutunmakta güçlük çeken Arka Sokaklar alelacele cuma gününe çekilip, eskiden cuma günü yayınlanan Yalan Dünya -ki, o da Huzur Sokağı'nın karşısında varlık gösteremiyordu- pazartesiye alındı. Son derece kaliteli bir dizi olmasına rağmen izleyiciyle buluşmakta güçlük çeken Kayıp Şehir ise perşembe geceleri geç bir saate, 23.00'e çekildi. Sanırım o da Kurtlar Vadisi Pusu'nun kurbanlarından biri olacak.
Kanal D'nin bu satranç hamleleri fayda sağlayacak mı bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki, o da ekranda istikrar arayan seyircinin bunca gün ve saat değişikliğinden hoşnut olmayacağı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA