Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fasulyeden izdivaç!

Olay, çarşamba günü Show TV'nin 'Evleneceksen Gel' programında yaşandı. Sunucu Seda Sayan, rekabet halindeki Roman kızı Songül ve Cansel'den, damat adayları Kaan ve Nurullah için kuru fasulye yapmalarını istedi. Bir küsüp bir barışmalarıyla bilinen Merve ve Oğuz çifti birbirlerine yeniden aşklarını itiraf ederken, Songül elinde bir tencere ile bağıra çağıra stüdyoya daldı. Belli ki 'sürpriz' yapacaktı. Ama elindeki tencereyi düşürünce, pişirdiği kuru fasulye stüdyonun zeminine saçıldı. İyi ki sıcak yemek kimsenin üzerine gelmedi de, olası bir yaralanma hadisesi yaşanmadı.
Görüntüleri izleyince neye kızacağımı, üzüleceğimi bilemedim. Nimet yere saçılmış haldeyken, stüdyodaki sohbetin devam etmesine mi, güvenlik zaafına mı, yoksa 'evlilik kriterinin' fasulye pişirme yeteneğine indirgenmesine mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA