Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İcraat var mı icraat?

Madem sözü izdivaç programlarından açtık, devam edelim: Ekonomiyle az çok ilgilenenler bilirler. Hisseleri borsada işlem gören kamuya açık şirketlerin bilançolarını açıklamaları mecburidir. Çünkü halk bu 'icraata' bakarak, o hisseleri alıp almayacağına karar verir.
Benim merak ettiğim ise izdivaç programlarının yıllık bilançoları. Hepsini tek tek, dakika dakika izlediğimi söyleyemeyeceğim. Ama gözüm takıldıkça takip ettiğim kadarıyla 'sonuç' konusunda ciddi sıkıntı yaşamaya başladılar. Yani artık öyle stüdyoda nikah masası kurulup telli duvaklı, davullu zurnalı evlenme görüntülerine neredeyse hiç rastlamıyorum. Belki ben yanılıyorumdur. İzdivaç programı yapımcılarından ricam, son bir yıl içindeki 'bilançolarını' benim vasıtamla kamuoyu ile paylaşmaları. Bir yıl içinde kaç çifti evlendirdiklerini görüntülü, belgeli bana bildirirlerse, ben de bu köşeden duyuracağım.
Bakalım bu programların amacı gerçekten yuva kurmak mı, yoksa reytingin belini kırmak mı; o zaman anlayacağız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA