Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir yıldız doğuyor!

Hem de ne doğmak... Adı Ebrar... Güzeller güzeli bir kız çocuğu. Henüz 3 yaşında ama seni beni cebinden çıkartacak bir zeka ve yeteneğe sahip. Ekrandaki faaliyet alanı, Show TV'nin cumartesi ve pazar günleri akşamüstü kuşağında yayınladığı 'Çocuktan Al Haberi' programı.
Akıl küpü konuşmaları, şahane güzelliği ve sevimli tavırlarıyla beni programın tiryakisi yapan Ebrar'a geçen hafta sordular, "Sen hiç metrobüse bindin mi?" diye. Bizimki o maviş gözlerini kocaman açıp büyük bir ciddiyetle 'dersimizi' verdi:
"Cevizlibağ'dan bir bindik, ta Tuzla'da indik. En uzun metrobüs yolu. T500..." Aman ki ne aman! Yaşıtları, otomobile 'düt düt' derken, bizimki otobüsün duraklarıyla hattını ezberinde tutmuş!..
Onu merak edenler, programın internet sitesindeki muhteşem yemek tariflerine mutlaka göz atsın. Vallahi büyük otellerin anlı şanlı şeflerini parmağında oynatır.
Benden reklam filmi yönetmenlerine, dizi yapımcılarına tüyo: Bu kızı kadrosuna ekleyene karada ölüm yok!
Bu arada, Ebrar'ı yetiştiren ebeveynlerine de kocaman bir alkış. Böyle bir 'eser'; emeksiz, özensiz, kendiliğinden ortaya çıkmaz çünkü. Minik kızımızın fotoğrafını özellikle koymadım, nazarlardan sakınayım diye. Allah onu ve tüm evlatlarımızı kem gözlerden korusun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA