Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Engelliye çifte engel mi?

Yakından Kumanda, televizyon izleyicileri arasında son derece önemli bir yere sahip engellilerin sesini de duyurmayı kendisine ilke edindi. Yüzde 94 fiziksel engelli okurumuz Işık Erol'un haykırışına Digiturk yöneticilerinin kayıtsız kalmayacağını umuyorum:
"Engelli sporseverler adına size yazıyorum. Digiturk kampanyalarında görebileceğiniz gibi Sahanın Yıldızları paketi, kredi kartı ile ödeyenlerden 79 TL ücret alıyor. Engelleri Birlikte Aşıyoruz paketinden ise yüzde 50 indirimle 70 TL alınıyor. Telefonla aradığınızda, oldukça agresif bir şekilde engellilerden taahhüt istenmediği, verilen fiyatın bundan kaynaklandığı size cevap olarak iletiliyor. 'Ben de taahhüt etmek ve kredi kartı ile ödemek istiyorum' dediğinizde telefon yüzünüze kapatılıyor.
Ülkemizde sivil toplum örgütleri organize olabilse ve bir arada hareket edebilse, şirketlerin böyle dalga geçer gibi kampanyalar düzenleyemeyeceğine inanmak istiyorum. Elinizden bir şey gelir mi bilmiyorum ama bilginiz olsun istedim. Saygılarımla." Elçiye zeval olmaz. Bu konuda ilgili şirketten bir açıklama gelirse, haftaya bu sütunlarda seve seve paylaşırım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA