Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seyirci artık susmuyor

Show TV'de Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Artık Susma' programında Murat Şar'ın, ünlü oyuncu Hale Soygazi'nin oğlu olduğuna yönelik ima ve iddialar seyirciyi de rahatsız etti. İşte okurumuz Ayten Teksoy'un konu hakkındaki tespitleri:
"Sayın Yüksel Aytuğ; 'Artık Susma' programı hakkında yazdığınız 'İddia ile töhmet nasıl karıştı?' yazınızı okudum, ben de bir şeyler söylemek istedim. 2 Ekim Pazartesi günkü yayında reklamlardan önce Mehmet Yüzüak, 'Murat'ın annesi olduğu iddia edilen hanımefendinin babasını da öğrendim. Benim gibi Kahramanmaraşlı Mehmet Soygazi, albay' dedi Uğur Arslan 'İsim vermeyin' deyince Mehmet Yüzüak 'Vermedim' dedi. Seda Sayan da 'Verdin' diye yanıtladı ve reklamlara gittiler. (O sırada fonda Mehmet Yüzüak 'Ben mi dedim?' dedi) Ertesi gün hiç böyle bir şey olmamış gibi Mehmet Yüzüak 'İsim söyle diyorsun, yumurta hesaptan isim deyip sana maşa vermem' dedi ve perşembe günü (dün) Hale Soygazi savcılığa başvurduğunu açıkladı.
Seda Sayan bu açıklamayı, 'Biz ifşa etmedik, isim vermedik, sen kendini ifşa ettin, ondan artık ismini diyoruz" şeklinde program boyunca konuştu. Ben de Mehmet Soygazi ismini duyduğum için (duyduğum ve gördüğümü kolay kolay unutmam), programdakiler de kendilerinden emin bir şekilde 'İsim vermedik' deyince programın videosunu açtım ama ismi söyledikleri kısmı silmişler. (Ki bunun olacağını da tahmin ediyordum ekranda yaşanılan şoktan sonra) (https://twitter.com/AytenTeksoy/ status/915610247976439808) Hal böyle olunca çok net 'İsim vermedik' diyebiliyorlar. Ama iyi kesemedikleri için videoda tuhaflık olduğu çok belli. Görüldüğü üzere 'İsim vermedim'e cevap olarak 'Verdin' deniliyor ama isim yok. Ben de araştırdım ve ismin söylendiği şekliyle olanı buldum. (https:// twitter.com/AytenTeksoy/status/ 915613922517975040)
Kim haklı, kim haksız bilmiyorum ama...
1- Seyirci olarak afedersiniz ama salak yerine konulmaktan hoşlanmadım. (Kendileri Hale Hanım'ın seyircilerle ilgili dediklerini kınadılar ve tekrar tekrar yayına verdiler ama kendilerinin yaptığı da farklı olmadı ki şu yaptıklarıyla. Ama Hale Hanım'ın o cümlesi pek de boş olmadı) 2- Söyledikleri şeyi söylemedik demelerinden dolayı kendilerine inancım kalmadı.
3- Bir iletişimci olarak 'Yayıncılık bu mudur?' dedim.
Tabii daha birçok soru da oluştu kafamda ama hangi birini diyeyim...
Programın adı 'Artık Susma' olunca, gördüklerimi söyleyeyim, susmayayım dedim.
Başınızı şişirdiysem affola..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA