Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kameni kaleci mi?

Baktım kimse yazmıyor, dayanamadım, spor yazarı şapkamı takıp ben yazayım bari dedim.
Fenerbahçe'nin kalesinde bu sezon Kameni adında bir kaleci var. Fenerbahçe'yi önce Avrupa kupalarında yaktı, sonra da ligde... Acayip hatalı goller yiyor. Fenerbahçe şu anda ligin en fazla gol yiyen ekiplerinden biri. Nedeni, stoperlerinin pozisyon hataları olduğu kadar, kalecisinin yetersizliği. İddia ediyorum ki, 3-3 biten son Kayserispor maçında eğer kalede Volkan olsaydı, o üç golden en az ikisini yemezdi. Ve yine iddia ediyorum ki, Fenerbahçe'de son dört yıl içinde yedek bekleyen kalecilerin hepsi Kameni'den beş gömlek üstündü.
Zamanında kalecilik yaptığım için bu işten az çok anlarım. Dünya futbolunda artık 1.90'ın altında kaleci kalmadı. Kameni yetersiz fiziğiyle kaleyi dolduramıyor. Yan toplarda ceza sahasına hakim olamıyor. Karşı karşıya pozisyonlarda forvet oyuncusunun görüş ve vuruş alanını kapatamıyor. En büyük eksiği ise rakip daha topa vurmadan kendini yere atması.
Bir takımın kadrosunda Volkan Demirel varsa, kaleye o geçer. 'Yıldız kırpıcısı' Aykut Kocaman bu inadından vazgeçmezse, Fenerbahçe sezonu rekor gol yiyerek kapatır. Benden söylemesi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA