Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müge’nin alarm sistemi

Olay, Müge Anlı'nın programında tesadüfen ortaya çıktı. Katılımcılardan biri, kendisine Hac'dan gelen hurma ikram edildiğini, uyandığında cüzdanının alınmış olduğunu fark ettiğini söyledi. Bunun üzerine programa ihbarlar yağmaya başladı. 100'den fazla kişi, şüphelinin fotoğrafına uyan adamın kendilerine de hurma ve kayısı ikram ettiğini ve uyutularak soyulduklarını söyledi. Belli ki adam, Türkiye'nin dört bir yanında aynı yöntemle insanları kandırıp paralarını, mallarını gasp etmişti. Uzmanlar ise yiyeceklere konulan uyuşturucuların insan sağlığına zararlı olduğunu, yüksek dozda alındığı taktirde ölüme bile neden olabileceğini söyleyerek halkı uyardılar.
Müge, sadece katilleri ve kayıpları bulmakla kalmıyor. Program artık öyle etkili bir sosyal haberleşme ağına sahip oldu ki, adeta bir 'milli alarm sistemi' haline geldi.
Uyarıyı tekrarlayalım: Tanımadığınız birileri size 'Hac'dan getirdim, mübarektir' diyerek hurma ya da kayısı ikram ederse, sakın yemeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA