Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu canileri deşifre edin

Haber görüntüleri büyük infial yarattı. İki Güneydoğu gazisi, aileleri ile beraber çoluk çocuk hafta sonu gezisine çıkmışlardı. Yolda bir aracın tacizine uğradılar. Kavgadan kaçmak için bir benzin istasyonuna sığındılar. Şehir magandaları, eşlerinin "Durun, yapmayın, onlar gazi, elleri ayakları tutmuyor" diye yalvarmalarına aldırış etmeden, kahraman gazilerimizi döverek hastanelik ettiler. İddiaya göre darp edilenler arasında gazilerimizin eşleri ve minicik çocukları da vardı. Dört saldırgandan ikisinin tutuklandığı haberi bültenlerde yer aldı. Ancak olayın üzerinden dört gün geçmesine rağmen aynı bültenlerde saldırganların kimliğine dair hiçbir bilgi yer almadı. İsimlerinin baş harfleri bile...
Günlerdir ekranlarda merhum Vatan Şaşmaz, evinde ünlülere ait 57 seks kaseti bulundurduğu ve bunlarla şantaj yaptığı suçlamasıyla linç edilip duruyor. Ama milletin yüzlerine tükürmek için can attığı o şehir eşkıyalarının ismi gizli tutuluyor. Bu nasıl adalet?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA