Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yeni Haydar Dümen’imiz

Beyaz TV'deki 'Hayatta Her Şey Var' programı her perşembe izleyicilerini şoka uğratıyor. Evlilik danışmanı Selin Karacehennem ve sunucu Nur Viral, programa telefon bağlantısıyla katılan izleyicilerin müthiş itirafları karşısında büyük şaşkınlık yaşıyorlar.
Evvelki hafta yayına bağlanan kadın izleyici, "Eşim beni sürekli başka kadınlarla aldatıyordu.
Acaba eşim başka kadınlarda ne buluyor diye düşünüp ben de hemen sosyal medyadan sahte hesap açıp eşime yazdım. Eşim beni, benimle uzun süre aldattı" dedi. Telefondaki izleyicinin itirafı karşısında ünlü sunucu Nur Viral ve stüdyodakiler şaşkına döndü. Viral'in "Kocanız sizi sizinle aldattığını öğrenince ne yaptı?" diye sorması üzerine kadın izleyici, "Ben mutfakta, eşim salonda günlerce yazıştık. En sonunda buluşalım dedi ve bunun üzerine ben kendimi kaybedip gerçeği açıkladım" dedi. Geçen hafta perşembe günü ise programda bir başka bomba patladı.
Telefon bağlantısıyla yayına katılan ve ismini vermeyen bir kadın izleyici, "Bilmeden eşimin ikiziyle birlikte oldum, hamile kaldım" deyince hem stüdyodakiler, hem de ekran başındakiler şoke oldu.
Eskiden bu tür itiraflara Dr. Haydar Dümen'in gazetedeki köşesinde rastlardık.
'Hayatta Her Şey Var', Haydar Hoca'nın 'dümen' suyunda hızla yol alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA