Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ajda’nın sahne sırrı

Hafta sonunun en ilginç röportajlarından biri Magazin D programında Ajda Pekkan ile evinde yapılan söyleşiydi. Ajda'nın 6+2, havuzlu yeni malikanesi gerçekten de göz alıcıydı. Üstün zevkini evini dekore ederken de göstermişti. Her köşesinden 'rafine Ajda zevki' fışkırıyor gibiydi.
Söyleşi sırasında Ajda'nın herkesi şaşırtan muazzam sahne performansının ve tükenmez kondüsyonunun sırrı da ortaya çıktı. Meğer Ajda, konserde söyleyeceği tüm şarkılarını bir hafta boyunca koşu bandında tekrar edermiş. Üçüncü şarkısından sonra soluk soluğa kalıp geri kalan şarkıları izleyicilere okutan yeni yetmelere duyurulur.
Bu arada evde iki özel yardımcı olmasına rağmen Ajda'nın yemek ve ütü işlerini kimseye bırakmadığını da bu röportaj sayesinde öğrendik. Ajda'nın saçını tülbent ile bağlayıp kan ter içinde ütü yaptığını hayal edebiliyor musunuz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA