Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Survivor’da kahraman olmanın yeni yolu

'Survivor'da bu yıl Gönüllüler Takımı, All Star ekibi karşısında çok cılız ve etkisiz kaldı. Gönüllüler'e yapılan Hakan Hatipoğlu takviyesi de bir işe yaramadı. Zira Hakan, yarışmanın başlarında talihsiz bir sakatlık yaşayarak bir ay süreyle oyunlardan uzak kaldı.
Son haftalarda All Star, Gönüllüler'i adeta silindir gibi eziyordu. Yarışmada takımlar arasındaki rekabet zayıflayınca, 'Survivor' şimdiden 'bireysel mücadeleye' dönüşüverdi.
Gönüllüler takımının bir şekilde takviye edilmesi gerekiyordu. Çözüm bulundu. All Star ekibi içinde yeterince kendini gösteremeyen, Sema ve Sahra'nın gölgesinde kalıp oyunlarda kendine yeterince yer bulamayan Nagihan da Hakan gibi Gönüllüler takımına geçti.
Bakalım bu uygulama, takımlar arasında yeniden bir denge oluşmasını sağlayacak mı? Daha da önemlisi, Nagihan'ın egosunu tatmin edebilecek mi? Ama görünen o ki, All Star'daki yıldız trafiğinden kaçıp kendini Gönüllüler takımında daha fazla göstererek kahraman olmak, bu yılın yeni taktiği...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA