Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Muhabbet Adam’ın gizli yalnızlığı

Digiturk'ün yeni bir reklamı var. İlk bakışta çok eğlenceli.
Delikanlı, süper kahramanlara pek meraklı. Hani örümceğin ısırdığı 'Spiderman' doğaüstü güçler kazanıyor ya, o da kendini evde beslediği muhabbet kuşu Aliş'e ısırtıyor. Öyle olunca da Muhabbet Adam haline gelip tüm ortamlardaki sohbetlerin en aranılan insanı oluyor.
Delikanlının en büyük silahı ise Digiturk kampanyası sayesinde neredeyse tüm popüler filmleri, dizileri izleyip 'televizyon muhabbetine' hakim olması. Böylece sosyalleşiyor, popüler hale geliyor, çevresinden sevgi ve saygı görüyor.
Gelelim, benim bu eğlenceli reklamdan süzdüğüm dramatik alt metine...
Televizyonun hayatlarımızı esir aldığı şu çağda, iletişim kurabilmenin en etkili ve geçerli yolunun 'dizi ve film dünyasından haberdar olmak' haline gelmesi ne acı. Film izlediysen konuşabilirsin. Dizi izlersen fikrin olabilir. Gündüz kuşağını takip edersen muhabbet konusu oluşturabilirsin. Yoksa... Çemberin dışındasın demektir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA