Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Teşekkürler ‘Çukur’

Okurumuz Billur Gergeli, Show TV'de yayınlanan 'Çukur' dizisinin otizmli çocuklara sahip çıkmasını takdir etmiş:
"Merhaba Yüksel Bey, sizin sosyal sorumluluk projelerine verdiğiniz desteği iyi bildiğim için bu mesajı size göndermeyi tercih ettim. Eğer köşenizde yer verecek olursanız, benim de sizin sayenizde çorbada tuzum olacak.
'Çukur' dizisi, hemen her bölümünde otizmli çocuklara büyük destek veriyor. Özellikle sahnelerin geri planında, duvarlara yazılan bu konudaki mesajlar çok anlamlıydı.
Son olarak başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin Show Ana Haber'de Tohum Otizm Vakfı'nı ziyaret etmesini ve oradaki çocuklarla neşeli zamanlar geçirmesini duygulanarak izledim.
Diziler çok izleniyor. Bence ekranda tutulan her dizi kendince bir sosyal sorumluluk projesine destek vererek, kendisini reyting listelerinde üst sıralara çıkartan izleyicilerine bu yolla gönül borcunu ödemeli.
'Çukur' ekibini, bu örnek duyarlılıklarından dolayı kutluyorum."
YAZAR NOTU: 'Çukur'un sezon finali; dizi ekibi, davetliler ve otizmli çocukları pazartesi gecesi Haliç Kongre Merkezi'ndeki özel galada buluşturacak. Bir aksilik olmazsa ben de orada olup izlenimlerimi size aktaracağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA