Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Avşar 11 kilo verdi, dansa hazırlanıyor

Nedense bir ilişki başladığında kadınlar kendilerini hayattan ve işlerden geri çekiyor. Bu durum onları bir süre mutlu ediyor. Ama sonra "Neden böyle davrandım?" demeye başlıyorlar. Bu kadar özveri niçin? Bu kendinden vazgeçiş ne için? (Ve nedense her şeyden vazgeçmek zorunda olan hep kadın oluyor.) Ve beraberlik bittiğinde yeniden dön başa... Yeniden hız kazan, yeniden çalış, yeniden üret ve aradaki mesafeyi kapat.

ÇOK ÖZLEMİŞ...
İşte son örnek; Hülya Avşar... Sadettin Saran ile beraber olduktan sonra sahneleri bıraktı. Müziği bile bıraktı. Albüm yaptı, onunla da ilgilenmedi. Film çevirmedi, sadece televizyon programı hazırladı. Tabii ki kendi tercihiydi, tabii ki o dönemde o da mutlu olmuştur ama beraberliği bittikten sonra Hülya'nın yaşadığı değişime ve dönüşüne bakınca "Demek ki çok özlemiş" diyorsunuz. Bu yeniden kendine gelme-kendinle buluşma dönemi Hülya'ya özgü değil tabii. Ama konumuzun ana kahramanı Hülya Avşar... Hülya Avşar ne yaptı? Önce kilolardan kurtuldu. Toplam 11 kilo vermiş. Uzak durduğu medyayla barıştı; hatta geçen akşam muhabirlere "Sizinle uğraşmayı özlemişim" diye takılmış. '72. Koğuş'u çekti. Acun'la 'Yetenek Sizsiniz' için bu sezon da anlaştı. Ve yılbaşı gecesi sahneye çıkma kararı aldı. Yılbaşı gecesi İstanbul'da WOW Otel'de sahneye çıkacak.

TANGO YAPACAK
"Dört yıl aradan sonra sahnelere dönerken sürprizin ne olacak?" diye sordum. "Dans edeceğim" dedi... Hem solo bir gösteri yapacakmış hem de partneriyle tango. Bunun için hocası Tuğhan Oğuzırk ile her gün dört saat çalışıyormuş. Bu arada repertuvarı belirlenmiş, şarkı provaları da başlamış. Hem çok heyecanlıymış, hem sanki dört yıl ara vermemiş gibi. Biz de merakla bekliyoruz; Hülya'yı ve magazine renk katan rengarenk kişiliğini... Hatırlarsanız son albümünü hayranlarıyla buluşturmak için pek de çaba sarf etmemişti Hülya... Hatta ilk klibi de evinde çektiği amatör görüntülerle kotarmıştı. Yani yaptığı işi kendi bile umursamamıştı. Ama şimdi işe ne kadar asıldığını görünce, "Bu ara Hülya'ya iyi gelmiş" diyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA