Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Yeni yıl albümleri çıkıyor

Albümler birikmeye başladı masamda... Sonunda üçünü dinlemeyi başardım. Hangileri mi? KALBİM; Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası'nın enerjisini yakalamak mümkün değil. İnanılmazı başarıyorlar. Bir önceki albümde olduğu gibi bu albümde de yine ünlü isimlerle birlikte çalışmışlar. Kimler var? Tarkan, Ajda Pekkan- Eren Sandal, Ali Erenus, Mustafa Ceceli-Elvan Günaydın, Aytekin Kurt, Ziynet Sali, Ayşen, Müslüm Gürses... Yabancılardan Jose Feliciano, Jean François Michael ve Christian Adam... Benim favorim Müslüm Gürses ve 'Kalbim'...
ERKEKLER KADINLAR İÇİN SÖYLÜYOR; Enbe Orkestrası bu albümde de var. Ve Kenan Doğulu, Yalın, Ferhat Göçer, Cihan Okan, Mirkelam, Yüksek Sadakat ve Kargo... Erkek düeti tuhafıma gider ama Kenan ile Yalın'ı yan yana görmek güzel. Geçtiğimiz bahar yapılan konserin CD'si... Geliri yine aile içi şiddet acil yardım hattına aktarılıyor.
BİZE YETER; Sinan Akçıl önümüzdeki dönemde çokça söz ettirecek adından. Çünkü yeni şarkılar sırayla dinleyiciyle buluşacak. Ajda Pekkan, Sibel Can, Ebru Gündeş, Petek Dinçöz... Ve açılış Ziynet Sali'yle... 'Bize Yeter' adlı single'da şarkının dört versiyonu yer alıyor.
İSTANBUL'DA AŞK; Yeşim Salkım, bebeği doğana kadar şarkılarına sarılacak... 'İstanbul' şarkısıyla başlayan albümdeki tüm şarkılar Zeki Güner imzasını taşıyor. Ve tabii başrolde aşk var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA