Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Hülya Avşar düğmeye bastı

Haftada iki gece ekranda olunca Hülya Avşar yine geldi gündemin ilk sırasına oturdu. Yeni ilişkisiyle de epeyce konuşulacağa benziyor.
Ama bizim konumuz aşk değil.
Konumuz Hülya Avşar'ın değişimi.
Aslında bu ikisini birbirinden ayırmak da doğru değil. Aşk gelince, insan kendini bir başka hissetmiyor mu? Daha özenli olmuyor mu? Hülya'nın televizyondaki kıyafetlerine, saçına başına bakın, ne demek istediğimi anlarsınız.

İDDİALI SIRT DEKOLTESİ
Örneğin geçen hafta 'O Ses Türkiye'de giydiği sırtı açık kıyafetle "Ben buradayım" diyordu.
(Bu arada dedikodu diz boyu: Sırtı çok genişmiş, giymeseydi diyenler var. Ahh, bunu söyleyenler plazma ve LCD'lerin insan bedenini ne hale getirdiğini bir bilseler... Genleşiyorsunuz resmen...)
Hülya'nın kıyafetlerini bir süredir Melih Yazgan hazırlıyor. Melih'i yıllardır tanırım. Ölçünüzü alır, 'tamam, şu gün hazır olur' der, elbise gelir, giyersiniz her şey dört dörtlüktür. Son giydiği kostümün iddialı sırt dekoltesi de tamamen Hülya'nın tercihiymiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA