Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Magazinde neler oluyor?

Aslında hep aynı şeyler oluyor. Bakınız bir "Ünlü mankenler temize çıktı" haberi daha...
Her uyuşturucu operasyonunda aynı şey oluyor. Gözaltına alınanlar arasında bulunan ünlü isimler deşifre ediliyor, gazelerde boy boy haberleri yapılıyor.
Olay sonra unutulup gidiyor ama ne yazık ki; adınızın önüne yapışan sıfatlar silinmiyor.
Aylar önce yapılan bir operasyonda Ayşe Hatun Önal ile Yasemin Kozanoğlu'nun da adı geçmişti. Örgütlü bir şekilde uyuşturucu ticaretinin içinde oldukları iddia ediliyordu. Savcı kuvvetli delil olmadığını belirterek görevsizlik kararı vermiş.

SERDAR ORTAÇ'IN AÇIKLAMASI
Terör şehitleri nedeniyle pek çok konser iptal edildi. Candan Erçetin Açıkhava'daki konserine çıkıp, "Şarkılar sadece eğlenmek için değildir, ağıt yakmak için de şarkı söylenir" dedi. 'Yiğidim Aslanım' şarkısını da şehitlerimiz için seslendirdi. Kimse de onu eleştirmedi.
Peki Serdar Ortaç ne yaptı? Konserini iptal etmeme gerekçesini şöyle açıkladı; "Emir kuluyum ben. Çalıştığım müessese buna müsaade etmedi." Bu üzüntülü günlerde komik bir açıklama.
Kelimelerle oynayan adamın konuşurken bu kadar çuvallaması tuhaf değil mi?

HADİSE'NİN TWITTER POZLARI
Magazin muhabirlerine herkes kızıyor, fotoğrafı çekilen "Sizden rahat yok mu?" diye sızlanıyor ya... Magazinciler ne yapsın?
Kilo verdikten sonra mayolu pozlarını Twitter'dan paylaşan Hadise, genç meslektaşlara vermeye çalıştığımız edepli-usturuplu fotoğraflar çekilmesi konusundaki 'ayarı' fena bozmuştur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA