Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Süperstar'ın kariyer yönetimi

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki konserinde, Orhan Gencebay'ın 60. sanat yılı gecesine niçin katılmadığı konusu açılınca hiç eğilmeden, bükülmeden dobra dobra yanıt vermiş: "Üzerime düşeni yaptım; arayıp gelemeyeceğimi söyledim. Herkesin kariyerinde durması gereken bir nokta var. Albümde yer aldım diye, tüm konserlerinde olacağım diye bir kural yok."

'VEFA' KONUSU
Orhan Gencebay adına düzenlenen gece, katılmayan sanatçılar nedeniyle ne de çok konuşuldu. Konu dönüp dolaşıp vefasızlığa bağlandı; sahne alanlar çok vefalı çıktı, o gece orada olmayanlar da vefasız...
Şimdi Ajda'nın açıklamasını okuyunca, insan bir de karşı taraftan görüyor meseleyi. Çok anlaşılabilir buluyor ve görüyoruz ki; herkesin dayattığını 'yapmama' özgürlüğü, belli ki insana yıllar, yıllar sonra geliyor.
Bir de kariyer konusu var. Şov dünyasında kimsenin 3-5 yıl sonrasını bile planladığını sanmıyorum. Oysa hepsi kazançlarıyla küçük çaplı bir işletme gibi. Yani profesyonelce yönetilmeleri gerekiyor ama ne yazık ki, her şey bir albümlük, bir sezonluk planlanıyor.
Kimse hayran sevgisi ile hayat boyu ayakta kalamaz. Kitleleri peşinden sürüklemek için üretmek, yenilenmek, vizyon sahibi olmak, değişmek, inanmak, bir el kitabına sahip olmak ve enerji gerek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA