Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Pekkan ve Saraç'tan çok 'güzel' tüyolar

Ajda Pekkan, son aylarda daha çok doğal güzelliği, genç kızları kıskandıracak güzellikteki bacakları ve fit görünümüyle gündeme geliyor. Pekkan'daki bu 'güzel' değişikliklerin nedeni kendini Dr. Ender Saraç'a emanet etmesi. Saraç, Pekkan'a özel hazırladığı 'Süperstar Diyeti' ile ünlü şarkıcıyı 'bıçaksız' gençleştirdi. Son zamanlarda sık sık birlikte gördüğüm Ajda Pekkan ile Ender Saraç'ın, doktor-hasta ilişkisini dostluğu çevirdiklerini düşünürken ilişkilerini bir adım da öteye götürdüklerini öğrendim. Hemen yanlış anlamayın, aşktan değil, işten söz ediyorum!!!

PEKKAN VE SARAÇ İKİLİSİ TOPLUMU MOTİVE EDECEK
Pekkan ile Saraç televizyon programı yapacak. Program için Star TV ile anlaşmışlar, bayramdan sonraki pazar günü başlayacaklarmış. Anlayacağınız Ajda Pekkan'ın güzelliğini kıskanan kadınlar yaşadı. Çünkü Pekkan ile Saraç, genç ve güzel kalmanın sırlarını anlatacakmış. Saraç, sağlıklı yaşlanma konularında, Pekkan ise estetik ve kozmetik konusunda kendinden yola çıkarak tüyolar verecekmiş. Ender Saraç, Pekkan ile birlikte Türk toplumunu motive edip, sağlıklı ve güzel olmasına katkı sağlayacaklarını söylüyor. Bence Ajda Pekkan'ın görüntüsü bile kadınları motive etmeye yetecektir!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA