Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kralın davetlisi olarak hacca gitmiş

Türkiye'nin olduğu kadar dünyanın da en tanınmış diş hekimlerinden olan Galip Gürel'in hacı olduğunu öğrendim! Evet, yanlış okumadınız; Galip Bey, bayramda Suudi Arabistan'a gidip, hac farizesini yerine getirmiş. Sekiz yıl önce yazdığı 'Porselen Laminat Venerler' adlı kitabı 13 dile çevrilen ve hala 'best seller' olan Gürel, meğer Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın ailesinin de diş hekimiymiş. Kral, bu yıl Gürel'i özel olarak davet edince, Galip Bey de soluğu Suudi Arabistan'da almış. Telefonda konuştuğum Galip Bey, hac farizesini A'dan Z'ye yerine getirip, hacı olduğunu söylerken, "Allah kabul etsin, çok güzel bir deneyimdi" dedi.

BUNDAN SONRA NASIL YAŞAYACAK!
Renkli bir sosyal hayatı olan Galip Bey'e, bundan sonra nasıl bir hayat süreceğini ve hacı gibi yaşayıp yaşamayacağını sordum. Bu konuda konuşmak istemeyen Gürel, inancın herkesin kendi kalbinde, gönlünde olduğunu söyledi. Galip Bey'in -son yıllarda birçok örneğine rastladığım- 'modern bir hacı' olacağını düşünüyorum. Bakalım, yaşayıp göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA