Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü golfçüler sokakta kalacak!

Avrupa'nın dördüncü, Türkiye'nin ise en eski golf kulübü olma özelliğini taşıyan, 117 yıllık geçmişe sahip İstanbul Golf Kulübü'nün kapısına bu ay sonu kilit vuruluyor! Savunma Bakanlığı; iş ve cemiyet hayatından yaklaşık 700 üyesi olan kulübe, geçen yıl tebligat gönderip 31 Aralık 2011'e kadar, 1920'den beri kullandıkları Harp Akademileri'ndeki tesisi boşaltmalarını istemişti. Başkanlığını Mustafa Koç'un yaptığı kulübün yöneticileri ve üyeleri, tebligat karşısında şaşkına dönmüş; rica minnet iki kez kararı erteletmişlerdi. Ancak artık zaman dolmuş ve bu ay sonunda tesisi boşaltacaklarmış!

HENÜZ BİR SAHA BULAMADILAR
Başta başkan Mustafa Koç olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyeleri aylardır kendilerine yer arasa da, halen gönüllerine göre bir yer bulamamışlar. Yani bu ay sonu Maslak'taki tesisten çıktıklarında golf oynayabilecek bir sahaları olmayacak. Mustafa Koç'un yaklaşık dört aydır Riva'daki bir arazi için pazarlıklar yaptığını duydum ama şimdi imza atılsa bile, sahanın yapılması en az 1.5 yıl sürecekmiş. Kulüp üyeleri, uzun süre komşu kulüplere misafir olacak gibi gözüküyor. Bu arada umarım hastane yapılacağı konuşulan Maslak'taki tesisin yerine AVM veya rezidans dikilmez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA