Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sarah Jessica Parker İstanbul’a tatile geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, dün SABAH'a verdiği röportajda, "Türkiye'nin rakibi yok" diyordu, hakikaten öyle. Dünyaca ünlü iş insanlarından top modellere, Hollywood yıldızlarından dev modacılara kadar ardı ardına birçok ünlünün ülkemize gelmesi de bunun en güzel göstergesi. Bugünlerde yine çok ünlü bir konuğumuz var; Sarah Jessica Parker



Sex and the City'deki 'Carrie Bradshaw' rolüyle dünyada neredeyse tanımayanın kalmadığı Parker, İstanbul'da tatil yapıyor. Önceki akşam bir arkadaşım Parker'ı, Karaköy'de bir restoranda gördüğünü söyleyince biraz araştırdım.



Ünlü starın, dünyaca tanınan yönetmenimiz Ferzan Özpetek'in davetlisi olarak İstanbul'a geldiğini öğrendim. O yemekten bir de fotoğraf elime geçti, Parker'ın yanında Özpetek ve birkaç kişi daha vardı. Hollywood yıldızı Parker'ın İstanbul seyahati, sadece bir tatil mi yoksa tatille birlikte bir işbirliği de söz konusu mu bilmiyorum ama yakında öğreniriz.

TRENDE UYDULAR
Sosyal medyada yine yeni bir trend çıktı. Daha yeni başlamasına rağmen hızla yaygınlaşan bu trend; arkadaşınız, kardeşiniz veya ikizinizle koordineli dans, spor, yürüyüş vs. yapıp altına eğlenceli bir müzik ekleyerek paylaşmak.



Bu trend sayesinde birbirinden eğlenceli kısa videolar ortaya çıkıyor. Bu trende en son Hande Gülşen Yontuç da katıldı. Hande Hanım, ikizi Duygu Gülşen Tarablus ile bir örnek giyinip kamera karşısına geçmiş ve birlikte yoga hareketi yapmışlar. Hem hareket hem de altındaki müzik beğeni topladı. Bakalım bu alemde daha ne trendler göreceğiz.

BODRUM'DAKİ YAZLIK ALMAN DERGİSİNDE
Almanya'nın en ünlü dekorasyon dergisinin bu ayki sayısında tanıdık bir yüz var: Gülden Yılmaz… 80'li yıllarda açtığı butiğini, eşi Yılmaz Yılmaz ile dünya çapında bir marka haline getiren Gülden Yılmaz, Bodrum Cennet Koyu'ndaki evinin kapısını açmış dergiye.



Fotoğrafçı James Merrel ile Bodrum'a giden editör Michaela Richter, fotoğraflar eşliğinde evin her detayını anlatmış. Tabii bu arada Bodrum'a, Cennet Koyu'na ve Yılmaz çiftinin evine övgüler yağdırmış. Dergide evin güzelliğini ve manzarasını gören her Almanın iç çekeceğinden şüphem yok.

'EN İYİLER' ARASINA GİRDİ
TÜRKİYE'NİN başarılı mimarlarından olan cemiyet hayatının sevilen ismi Cüneyt Darı, uluslararası alanda 13. ödülünü aldı. Dominik Cumhuriyeti'nde ve Miami'de, insana, doğaya saygı duyan ve farkındalık yaratan projelere imza atan Darı'ya bu kez İtalya'dan ödül geldi.



Darı, İtalya Como'da düzenlenen ve dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen A' Design Award&Competition'ın gecesinde 'Dünyanın En İyi Mimarları' ödülünü aldı. Ülkemizin adını duyuran herkes koca bir alkışı hak eder, teşekkürler Darı…

HER ELEŞTIRİYE CEVAP VERİLMEZ!
ALİŞAN'IN oyuncu eşi Buse Varol, Bodrum tatilinde çekilen ve basında paylaşılan fotoğraflarına gelen "Hani sen 34 bedendin?" yorumlarına çektiği bir video ile yanıt verdi. "Öyleyim, neden yalan söyleyeyim" dedi.



Yalan söylemiyordur tabii ama hiçbir şey söylemese daha iyi olacaktı sanki! Ünlü kişiler hakkında iyi ya da kötü yorum yapılmasından daha doğal bir şey yok. Ayrıca sosyal medyanın olayı da bu; linç kültürüyle beslenen insanların toplanma yeri adeta! Buse Hanım, bunu tam idrak edememiş sanırım; her kötü yoruma açıklama getirmeye çalışıyor. Ve bence açıklamaları, onu eleştirilerden daha fazla zor durumda bırakıyor!

SANDALETTEN SINIFTA KALDI!
Yılın büyük bölümünü tatil yaparak, ülke ülke gezerek geçiren 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in son durağı İspanya'nın eğlence adası İbiza oldu. Şahin, önceki gün adadan, plaj kıyafetiyle çekilmiş fotoğraf paylaştı.



Bu sezonun modası transparan elbiselerden tercih eden Şahin'in bikini ve elbise uyumu çok güzel. Şahin'in neon çantasını da beğendim ancak sandalet kısmında büyük hata var. Kaba duruşlu sandaletler, ne model ne de renk olarak bu stiline uymuş. Zarif ve ince bantlı bir model daha iyi durabilirdi.

TREND RADARI

Sezonun rahat, şık ve trendi elbiseleri, sıfır efor ile hem cool hem de güncel görünümleri garanti ediyor. Sıcak yaz aylarında konforunuzdan ödün vermeden, ince kumaşlı, bol bir elbisenin altına sandalet ya da topuklu bir ayakkabı giyerek gün boyu her yere gidebilirsiniz.



Bu sezon parmak arası, flip flop modeller kesinlikle altın çağını yaşıyor. Özellikle Japon kültüründen esinlenen tombik modeller, 2022 yazının hit parçalarının başında geliyor.

Rahat duruşlu pijamayı anımsatan pamuklu kumaştan takımlar bu yazın en konforlu ve şık görünümlerinden biri. Bu tarz takımlar, sıcak havalarda kurtarıcı parçalarınızdan biri olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA