Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kutlama sanat eserine dönüştü

Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, önceki akşam 70. yaşını kutladı. Ama ne kutlama! Kızları Merve Çetin ve Buse Bahçekapılı'nın, İtalyan konseptinde organize ettiği bol sürprizli parti, Fatih Hoca'ya hem duygusal hem de eğlenceli anlar yaşattı. Fatih Hoca, kızları canlı olarak 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamazken, çok sevdiği Akşam Sefası adlı müzik grubu sahneye çıktığında ise şarkılara eşlik edip eğlendi.



Fatih Hoca'nın 70. yaş pastası da çok özeldi; adeta hayatını özetliyordu. Gelelim asıl sürprize; Fatih Terim'in 70. yaşını kutladığı parti, bir sanat eserine dönüştü! Ünlü ressam Kerem Gürkavcı, partinin başında şövalyesini kurdu ve gördüklerini çizmeye başladı.



Gecenin sonunda ortaya çıkan tablo, sanırım Fatih Hoca'nın sahip olduğu en değerli sanat eseri olacaktır. Bu arada canlı resim çizdirme işini ilk başlatanın, geçen yıl İpek Alp ile evlenirken düğününü çizdiren Zeki Sever olduğunu da belirteyim. Zaten Terim'in kızları da aynı ressamı getirdi. 70'lik Fatih Hoca'ya daha böyle nice kutlamalar diliyorum.



100. YILIMIZI TAÇLANDIRACAK
Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını unutulmaz bir etkinlikle taçlandırmak için kollarını sıvamış. Her yıl dünyanın dört bir yanından üst düzey katılımcıları bir araya getiren geleneksel gala yemeği, bu yıl Cumhuriyet'in bu önemli dönüm noktasını onurlandırmak üzere düzenleniyor. 13 Kasım'daki gala yemeği için New York'un ikonik bir otelini kapatan Suzan Hanım, "Bu tarihi anı, uluslararası katılımcılarla paylaşmak ve kutlamak için büyük bir heyecan duyuyorum" dedi.



GİTMEDİKLERİ İÇİN SEVİNDİLER!

Bizim sosyetik isimler arasında da çok popüler olan ünlü müzik ve sanat festivalini bu yıl sağanak yağmur vurdu! Şiddetli yağış yüzünden binlerce insan mahsur kaldı ve bir kişi de öldü.



Amerika Nevada'daki Black Rock Çölü'nde düzenlenen etkinliğin müdavimi olan Şeyma Subaşı, Belçim Bilgin, Oğulcan Engin, Arzu Sabancı, Elisabeth Mas ve Yağmur Ünal'ın festivale bu yıl gitmemeleri gerçekten büyük şans. Sorup soruşturdum, bizim sosyeteden bu yıl çılgın eğlenceye hiç kimse gitmemiş. Bu yıl gidemedikleri için sevinmişlerdir herhalde. Verilmiş sadakaları varmış!!!



KONSOLOSLUKTA FESTİVAL ZAMANI
St. Georg Avusturya Lisesi Mezunları tarafından kurulan Avusturya Liseliler Vakfı, anlamlı bir festival hazırlığında. 16-17 Eylül tarihleri arasında yerli ve yabancı sanatçıların sahne performanslarıyla, Avusturya Başkonsolosluğu'nda, Müzik ve Sanat Festivali'nin dördüncüsünü gerçekleştirecekler.



Karen Bachner Band, Selen Beytekin Project, Sabih Cangil, Golden Horn Brass, Emir Ersoy & Nükhet Duru Project'in sahne alacağı festivalde bu yıl öğrencilerin eserlerinden oluşan bir sergi de olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA