Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Koç çifti boşanıyor mu? Aralarına Fenerbahçe girmiş!

Sosyetedeki dedikoducular, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Nevbahar Koç'un evliliğini yine dillerine dolamış durumdalar! Her iki-üç yılda bir, birileri "Boşanıyorlar" diye ortaya bir bomba bırakıyor! Zaten sonu da gelmiyor.



Son günlerde yine sosyete kulislerinde kulaktan kulağa Koç çiftinin boşanacağı konuşulmaya başlandı. Nevbahar Hanım, tek başına Paris'e gitti ve yaklaşık bir haftadır orada. Herhalde dedikodu bu yüzden çıktı ama Nevbahar Hanım zaten uzun süredir, eşinin yoğunluğundan dolayı genelde tek başına geziyor.



Gerçi, aileye yakın bir kaynaktan öğrendim ki, bu sıralar araları biraz limoniymiş. Sebebi de Fenerbahçe'ymiş. Nevbahar Hanım, Ali Koç'un, işinden arta kalan bütün zamanını Fenerbahçe'ye ayırmasından ve kendisini ihmal etmesinden rahatsızmış. Ali Koç, eşinin gönlünü almasını bilir, buradan dedikoduculara bir malzeme çıkmaz, benden söylemesi...

HEM DÜĞÜN HEM TATİL
İşadamı Fatih Aslanoba, ikinci kez damat oldu. Uzun süredir ABD'de yaşayan Aslanoba, yaklaşık beş yıl önce şirketinde çalışan, kendisinden 15 yaş küçük Derya Çelepçıkay ile flört etmeye başlamıştı. 2022 yazında San Diego'da nişanlanıp ilişkilerini resmileştiren çift, geçtiğimiz hafta sonu, Fethiye'de dillere destan bir düğünle evlendi.



İstanbul'un elitleri de cumadan pazara kadar süren düğün için Fethiye'ye göç etti. Kimisi çevre otellerde, kimileri de teknelerinde kalan elitler, hem arkadaşlarının mutluluğuna ortak oldular hem de son sıcak günlerin tadını çıkardılar.

BODRUM'DA BULUŞTULAR
Solaryumu Türkiye'ye ilk getirenlerden olan, Atatürk'ün yaveri Salih Bozok'un torunu Sedef Bozok'un, bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraştığını duymuştum. O yüzden pek ortalarda gözükmediği söylenen Sedef Hanım, Bodrum'da ortaya çıktı.



Sağlığına kavuşan Sedef Hanım, İtalya'dan gelen yeğeni Kaya Cottone'ı, Bodrum'a tatile götürdü. Yeğeniyle Bodrum'da güzel havanının tadını çıkarırken eş dost ziyareti de yaptılar. Sosyetenin sevilen ismi Gül Dürüst de, yakın arkadaşı Sedef Hanım ile yeğenini, Türkbükü'nde bir restoranda ağırladı.

LEZZETLİ SANAT BULUŞMASI!
Çağdaş sanat fuarı haftasında, sanat içerikli birçok davet de oldu. Pilevneli Galeri de, İstinye'de ünlü bir lokantanın yerine açılan ve şefliğini Tolga Bozok'un yaptığı restoranda bir yemek daveti verdi.



Murat Pilevneli, ev sahipliğini yaptığı davette, galerisinin sanatçılarıyla koleksiyonerleri bir araya getirdi. Sosyeteden sanat tutkunu ünlü isimlerin de katıldığı yemekte, ünlü şef Tolga Bozok, Akdeniz mutfağından özel bir menü servis etti. Sanat ve lezzet dolu bu şık davete, DJ performansıyla birlikte eğlence de dahil oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA