Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ELVAN DEMİRKAN

Dünyanın gözü bu çiftin üzerinde...

Onun hikayesi bütün kız çocuklarının hayali... Büyüyünce gerçek bir 'prenses' olmak. Gerçek hayatta o kadar nadir görülen bir rol ki; nasıl yürünür, nasıl tokalaşılır, nasıl oturulur, nasıl konuşulur, nasıl giyinilir, nasıl izin isteyip tuvalete gidilir? Kraliyet ailesine uygun bir yığın incelikleri öğrenmek için 'Princess Diaries' filmindeki gibi özel dersler alındığını düşünebilirsiniz... Ama o filmlerde öyle... Modern hayat prenseslerinin gerçeği, çocukluk hayalimizden biraz daha farklı...

KATE ORTA SINIFTAN
Bu hafta Galler Prensi William ile evleneceği açıklanan Kate Middleton, bir anda bütün dünyanın yeni gözdesi oluverdi... Öyle ki Amerikan medyası onu Prenses Diana'nın yerine koymaya bile başladı. Prenses Diana aristokrat bir aileden geliyordu. Kate orta sınıf bir aileden... Diana, Prens Charles'la 20 yaşında, onu henüz doğru dürüst tanımadan evlenmişti. Kocasından destek ve sıcaklık görmeden kraliyet hayatının 'kalabalıktaki yalnızlığına' girmişti. Kate, kendisinden 6 ay küçük Prens William ile üniversiteden bu yana 9 yıldır birlikte. İlişkileri iniş ve çıkışlarla çok sayıda testten geçmiş ama yine de birbirlerinden kopamamışlar. Ancak Prenses Diana'nın hayatının didik didik edilmesi daha genç yaşında trajik bir son getirmişti. Peki ya Kate Middleton... Peşini bırakmayacak paparazzi ordusunu, Prenses Diana ile sürekli karşılaştırılmayı, medya baskısını nasıl idare edecek? Yıllarca sadakatini ve umudunu kaybetmeden bu evliliği beklediğine göre, Diana'nın tersine 'prenses' rolü için epey iddialı ve hazırlıklı olmalı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA