Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Bu sergileri kaçırmayın!

Hayatımda ilk defa duyduğum topaç sergisini görmek için İstanbul Saint-Michel Fransız Lisesi'nin Jeanne d'Arc Salonu'na doğru yola çıkıyorum. Ruhu çocuk kalmışların sergisi 'Kaytansız Dünya'da, tam 3 bin tane topaç ve yağlı boya bulunuyor. Çocukken hiç topacı olmayan yazar ve ressam Remzi Karabulut, bir çocukluk hayalinin peşine düşmüş ve yıllarca topaç biriktirmiş.
Karabulut'un sergisi, 3 Mart'a kadar gezilebilir.
Doğanın gücünün metalle sergilenmesini amaçlayan 'Hurda Heykel Sergisi'nin keşfi için Watergarden'a doğru yola çıkıyoruz... Hurda malzemelerden hazırladığı eserler ile sanat dehası olarak adından sıkça söz ettiren sanatçı Cem Özkan'ın sergisi, 11 Mart'a kadar görülebilir.
Refik Anadol'un Pilevneli'deki 'Eriyen Hatıralar' sergisi, açıldığı günden bugüne 10 bin kişiyi ağırlayarak ziyaretçi rekoru kırmış. Az bile geldi bana bu rakam; bu sergiyi bütün İstanbullular gidip görmeli. Samsung, Godiva, Nespresso ve Jotun'un katkılarıyla gerçekleştirilen 'Eriyen Hatıralar' sergisi, 10 Mart'a kadar görülebilir. Sergi, insanoğlunun anılar ve bellekle ilişkisini, son teknolojinin yardımıyla ve beynin olanaklarının sınırsızlığına yoğunlaşarak ele alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA