Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Yormayan, düşündüren, dinlendiren spor: Golf

Yıllık izne çıkıyorum, biraz da kendime vakit ayırmaya, durmaya, dinlenmeye, düşünmeye ihtiyacım var.
"Yıllık izinde ne yapacaksın?" sorularına toplu cevap: 'Yapılmayı bekleyenler listemde ne varsa hepsini yapmak istiyorum.' Listeyi çıkardım. İlk olarak Antalya Gloria Hotels&Resorts'da, merhum Nuri Özaltın anısına düzenlenen Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy Turnuvası'nda yapılacaklar listeme aldığım golften başlama kararı aldım. Turnuva için dokuz ülkeden 180 sporcu gelmişti. Başka başka kültürlerden insanla sohbet etmek, doğayla iç içe spor yapmak, gerçekten eşsiz bir deneyimdi.
Yormuyor, düşündürüyor, dinlendiriyor, psikolojiye etkisi çok büyük. Büyük işadamları yatırım kararlarını golf oynarken boşuna almıyor, var bir bildikleri.
Atış yaparken konuşmanın yasak olması en sevdiğim kısım. Sürekli soru soran, insan yoranlar yok burada. Herkes bir şeye konsantre ve çok mutlu. Şu an Bodrum'dayım. Bodrum Golf Club'ta başlayıp Antalya'ya geçeceğim. Sizin de, listenizde bekleyenleri bitirmeniz dileğiyle.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA