Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Merve'nin de söyleyecekleri var

Merhabalar… Gerçi siz benim merhabamı bile almazsınız ya neyse... Kimse beni sevmiyor, herkes yüzünü çeviriyor, kimse benim gibi düşünmüyor. Hepinizin nefret ettiği, sınıfın popüler arkadaş gruplarının sınavlardan önce ve sonra toplanıp aralarında saydırdığı o kız benim. Şimdi sesimi duyurma sırası bende. Bir dinleyin siz de hak vereceksiniz. Vermeyebilirsiniz de… Sonuçta ben sizin gözünüzde her zaman suçluyum.
İlkokuldayken okumayı öğrenen ilk çocuk ben değildim. Birinci sınıfa başladığımda zaten okumayı biliyordum.
Matematik? Çantada keklikti!
Okul birincisi olarak ilkokuldan mezun oldum. Liseye geçtikten sonra, çalışkan olmamın sosyal anlamda ne kadar değerli olduğunu gördüm.
İnsanlar, anlamadıkları şeyleri anlatmamı istediler, "Tamam" dedim. Anlattıkça ben de pekiştiriyordum bildiklerimi.
Ama bir şeyler yolunda gitmedi… Bir gün geometri sınavında okulun en popüler çocuğu benden kopya istedi. "Olmaz" dedim, "Neden yapayım böyle bir şeyi?" Sırf yakışıklı, popüler ve sempatik olduğu için, sırf bütün kızlar tuvalette ondan bahsediyor diye, ona kopya mı verecek- M
Merve'nin de söyleyecekleri var tim? Başka bir şey istese neyse ama kopya olmaz! Bu olayın ardından benim hakkımda bir antipropaganda başlatıldı. Kimse beni sevmedi, hiçbiri benimle konuşmadı ama her sınavda kopya istediler. Vermedim, veremezdim.
Bu kinim ve nefretim, üniversite döneminde daha da büyüdü. Artık kimseyi ders çalıştırmıyordum. Her derse katılıp, en önde oturup notları tuttum. Peki sınavlar yaklaştığında?
'Merveciğim nasılsın? Merveciğim selam!..' Sınavlardan önce siz annebabanıza 'Mervelerdeyim' deyip eğlenmeye gidin, beni bir kez bile çağırmayın, sonra da 'Not var mı?' deyin.
Peki ben ne yaptım? Kontrol için beni arayan herkese, 'Yoo Çağla bende değil Nurten Teyze' deyip hepinize hayatı dar ettim. İyi de yaptım!
Şu anda 29 yaşındayım ve büyük bir firmada üst düzey bir konumda çalışıyorum. Ama hobi olarak da Marmara Üniversitesi'nde işletme okuyorum.
Tuttuğum notları kimseye vermiyorum.
Bu artık benim için bir yaşam tarzı adeta, bırakamıyorum, vazgeçemiyorum.
Herkes bana saygı duyacak.
En çalışkan ve en zeki benim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA