MALZEMELER
400 gr. tavuk göğüs eti
10 adet patates
1 adet kırmızı soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kekik
1'er adet kabak, havuç ve patlıcan
2'şer adet kırmızı ve yeşil biber
1 su bardağı bezelye
2 dal maydanoz
Tuz
Doğranmış soğanı, tereyağı ve zeytinyağının yarısıyla soteleyin. Küp doğranmış tavuk etini ilave edip sotelemeye devam edin. Kekik ve tuz ekleyip ocaktan alın. Doğranmış kabak, havuç, patlıcan, biberler ve bezelyeyi kalan zeytinyağında soteleyin, tuzunu katın. Tavuklu karışımı sebzelerin üzerine ekleyip harmanlayın. Patateslerin kabuklarını temizleyip içlerini oyun. Tavuklu karışımı patateslerin içlerine pay edin. Üzerine iki su bardağı sıcak su ekleyip patatesler yumuşayana dek pişirin.