Enginarlı börek
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
SEMİZOTLU MAKARNA MÜCVERİ
Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün, buzdolabında 10-15 dakika bekletin. Yumurta aklarını tuz ve karabiberle çırpın. Makarnanın üzerine iri kıyılmış semizotu, rendelenmiş havuç, ince kıyılmış taze soğan, bezelye, çırpılmış yumurta akı ve zeytinyağı ilave edin. Yağlanmış tavaya döküp iki tarafını da pişirin.
MALZEMELER
BEZELYELİ TAVUK
İrice doğranmış tavuk butlarını tereyağında beş dakika kavurun. Havuç ve patatesi de irice doğrayın ve tavuk etinin üzerine ekleyin. Kabukları soyulmuş arpacık soğanları, sarımsak, tuz ve biberi de ekleyin. Üzerine bir miktar su koyup pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.