Etli Brüksel lahanası
MALZEMELER
ELMALI TATLI
Yufkaları üçgen biçiminde kesin. İç kısımlarına fırça ile yağ sürün. Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin, bal ve tarçınla karıştırın. Yağladığınız yufkalara eşit miktarda elmalı karışımdan koyup sigara böreği gibi sarın. 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.
MALZEMELER
ÇİKOLATALI PARFE
Krem şantiyi üzerindeki tarife göre çırpın. Yumurtaları ve toz şekeri, yumurtalar iyice kabarana kadar çırpın. İçine kakao, pudra şekeri ve krem şantiyi katıp karıştırın. Karışımı bir kalıba döküp derin dondurucuda iki-üç saat bekletin. Kalıbın altına sıcak suya batırılmış bez gezdirip parfeyi kalıptan çıkarın. Çilek dilimleriyle süsleyin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.