Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Didem ile Şeyma’nın hayatı hayalleri süslüyor

Geçtiğimiz günlerde, dijital dünyada habercilik ve reklam işleri yapan, sitelerin tıklanma oranlarını takip eden akıl küpü genç bir grupla birlikteydim. Bu gençler, 150 kişilik bir ekiple sosyal medya dünyasında sağlam projelere imza atıyor. Mevzu popüler dünyaya ve magazine geldiğinde, anlattıkları çok dikkatimi çekti.
1982 ve sonrasında doğanlar, internette çok fazla yazı okumak istemiyormuş.
Fotoğraf ve videolu haberler, daha çok dikkatlerini çekiyormuş. En çok da Şeyma Subaşı ve Didem Soydan'la ilgili haberler tık'lanıyormuş.
İnternet siteleri; tıklama oranları düştüğü zaman araya bir-iki tane Didem Soydan fotoğrafı ve Şeyma Subaşı haberi koyuyormuş!
"İyi de neden?" diye sorduğumda, şu cevabı veriyorlar: "Hayalleri süsleyen bir hayatları var. Güzeller, gençler, zayıflar, ne giyseler yakışıyor, bol bol seyahat ediyorlar... Dertsiz tasasız bir sosyal medya hayatları var." Demek ki kimse sıkıntılı ve mutsuz haberler okumak istemiyor; herkes bir doz mutluluğun peşinde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA