Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Rıdvan Hoca'ya tavsiye

Rıdvan Dilmen, bu ülkede futbolu en iyi bilen, hangi takımı tutarsa tutsun, futbola gönül vermiş herkesin dikkatle ve ilgiyle takip ettiği biridir. Çok iyi bir Fenerbahçeli'dir ve bugünkü konumuna gelmesinde sarı-lacivertli camianın önemli bir payı vardır; buna kimse itiraz etmez. Fakat Rıdvan Dilmen'i ülkenin en güvenilir futbol yorumcularından biri yapan, Fenerbahçeli olması değil, tarafsız ve mantıklı futbol yorumlarına duyulan güvendir. Onun en büyük sermayesi de budur. Geçenlerde televizyondaki bir tartışma programına katılan hoca, "Ben Aziz Yıldırım'a kefilim. Ergenekon'dan bile mahkum olsa, ben gider, onun yerine içeride yatarım" dedi.
Belki farkında değil ama bu tavırları, onu futbol yorumculuğunda zirveye çıkaran tarafsızlığına büyük darbe vuruyor. Rıdvan Hoca yol yakınken bu tavırlarını gözden geçirsin; yoksa onun yorumlarına saygı duyan milyonlarca futbolsevere haksızlık etmiş olacak…

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA