Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Onlara bir haller oldu

Artık sebebi yerler midir, gökler midir bilemem ama çevremdeki erkek milletine bir haller oldu. Hepsi kız gibi! Oturup; artık uyurken kokusunu içine çekecekleri gerçek bir sevgili istediklerinden, evliliğin aslında değerini bilene bir nimet olduğundan, bir çocuk sahibi olmanın kutsallığından ve tabii en sonunda da evlenilecek kadın bulmanın zorluğundan söz edip duruyorlar. Gülüncüme gidiyor doğrusu... Bildiğin kız muhabbeti yapıyorlar çünkü...

ESKİLERE DÖNÜŞ
En ruhsuzundan en kısa süreli ilişki düşkününe, en büyükbaşından en aşka inanmazına kadar, bakıyorum tüm çevremdekilerde bir sevda arayışı, özlemi... Nüfus çoğaldıkça insanlar daha da yalnızlaşıyor ya, işte o boş kalplerde uygun bir istasyona uğrayıp 'dolum yapma' isteği duyuluyor haliyle... Bu arada yenisini bulmaktan umudu kesenlerde de eski sevgililere dönüş çabası görüyorum.

***

N'oldu size erlerim, yiğitlerim? Nazar mı değdi göklerden ne? O hem tav olup hem de vazgeçemediğimiz öküzlüğünüze... Siz de dikkat edin bakalım etrafınızdaki erkek nüfusuna. Sadece benimkiler mutasyon geçirmiş olamaz çünkü... Kesin şu 'bi'şey çağı'na girip duruyoruz ya, ondan oluyor bunlar. Hani gezegenler, yükselen bilinçler, artan farkındalıklar, vs vs... En çok onları etkiledi demek...

SEVGİ KELEBEKLERİ
Şaşırıyorum,çünkü genelde bu 'âşık olmam gerek' sendromunu kadınlar yaşar ama dediğim gibi bu ara erkekler de iyi rekolte verdi! Bir yumuşama, hatta yerli yersiz alınganlıklar, şaka kaldıramayıp küsmeler, dudak sarkıtıp surat asmalar, bir melankolik hal, sevdalara dalma, ama en önemlisi; tek eşliliğin kıymetini anlama hali seziyorum onlarda... Yoksa büyüdüler mi ne? Belki de evrimlerini tamamladılar. Kim bilir belki de sonunda kadınlara yetiştiler! Büyükbaşlıktan, sevgi kelebeğine dönüşüyorlar. Yuppppiii!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA