Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Alaçatı'da bir katil

Bu ara Alaçatı'da geceleri sokakta bir katil dolaşıyor.
Torbasında zehirli et parçaları; sağa sola, hatta evlerin bahçelerine bu etleri atıp sahipli sahipsiz canların kıvrana kıvrana ölmesine neden oluyor.
Başta Alaçatılı bir avuç vicdan sahibi insan olmak üzere, emniyet görevlileri de dahil herkes bu ruh hastası katilin peşine düştü.
Bilenler bilir; özellikle Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri tam bir hayvan dostudur.
Binanın içinde de olmak üzere birkaç tosunun bakımını bizzat bu polis arkadaşlar üstlenmiştir.
Bu katliamlara onlar da çok üzüldüler ve bu işin peşini bırakmayacaklarına dair bizlere söz verdiler.
Bu arada katliamların başladığı geceden itibaren hayvanseverlerle beraber sokak sokak dolaşıp zehirlenen köpeklerin tedavisini üstlenen veteriner hekim Mehmet Yıldırım'a da binlerce teşekkür.
Ki kendisi CNN Türk'ten Şirin Payzın'ın, Twitter üzerinden "Pegasus denilen klinik köpeğimi öldürdü, sakın oraya gitmeyin" diye uyardığı yerin hekimlerinden biridir.
Payzın'ın acısını çok iyi anlıyorum ama hem kendi hayvanlarımın, hem de sokaktan bulup götürdüğüm hayvanların tedavilerini 15 senedir tek bir falso vermeden canla başla gerçekleştiren Pegasus'a da biraz ayıp ettiğini düşünüyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA