Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Baransu'nun beden dili

Kanaltürk'teki 'Futbolizm' programında Mehmet Baransu'nun, programa telefonla bağlanan Uğur Dündar karşısındaki hali, 'beden dili' konulu derslerde gösterilmeli.
Baransu'nun, 'Aziz Yıldırım'ın çürük raporunu Uğur Dündar sakladı' gibi birtakım iddialarına yanıt vermek için yayına bağlanan Dündar karşısındaki elini kolunu nereye koyacağını bilemez, kımıl kımıl hali çok enteresandı.
Ağzından ve kaleminden çıkana kendisinin bile inanmadığını gösteriyordu adeta.
Türkiye'de bazı isimlere saldırmak, 'bakın ben en dokunulmaz denilen isme bile ayar veririm, gider yaparım' delikanlılığı son yıllarda çok moda.
Tabii ki kimsenin dokunulmazlığı olmamalı ve dileyen herkes dilediği herkesi eleştirebilmeli.
Ama eleştirmek diyorum, kendi kendinin gazına gelip kahraman olmaya çalışırken madara olmak demiyorum.
Baransu'nun da, iddialarına yanıt vermeye çalışan Dündar'ı konuşturmamak için elinden geleni yapması, olabilecek en yüksek perdeden bağırarak konuşması, elinin ayağının karışması, diline hakim olamaması aslında dediğim gibi kendi iddialarına kendisinin bile inanmadığının bir göstergesiydi sanki.
Her kuşun etinin yenemeyeceğinin de bir resmi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA