Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Stil Zoom

YASEMİN ÖZİLHAN
31 yaşındaki Yasemin Özilhan, Stil Zoom'da sıkça yer verdiğim isimlerin başında geliyor. Özilhan, nerede, nasıl giyineceğini iyi bildiği gibi, şıklığından taviz vermeden her daim trendy görünmeyi başarabiliyor. Golden Goose pançosu, Celine çantası, Barsoloni şapkası ve Stuart Weitzman uzun çizmeleriyle; 30'lu yaşlarda, stilinden faydalanabileceğiniz bir isim.

BLAVE LIVELY
Son dönemlerde karşımıza çıkan tek renk giyinme modasının hakkını veren isimlerden biri Blake Lively. Ağustos ayında 30 yaşına basacak olan Lively'nin bu stilini kimsenin eleştireceğini sanmıyorum. Gerek uzun ceketiyle, gerek bol pantolonuyla, gerekse nude tondaki stilettolarıyla oldukça iyi görünüyor.

DENİZ ÇAKIR
Atv'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Deniz Çakır'ın canlandırdığı 'Meryem'; seksi, sade ve şık bir hanımefendi imajı çiziyor. 'Meryem'de; prenses etekleri, omuz ve yaka dekoltelerini sıkça görüyoruz. 35 yaşındaki Deniz Çakır da, günlük stilinde sade ve şık görünümden yana. Uzun çizmelerini stiline sıkça dahil eden Çakır, 30'lu yaş stili için biçilmiş kaftan.

OLIVIA PALERMO
28 Şubat'ta 31 yaşına basacak olan Olivia Palermo da 30'lu yaş stili için örnek gösterilebilecek isimlerden. Palermo; bu yaş için gerekli olan sadelik, şıklık ve seksilik kriterlerinin hepsini aynı anda üzerinde barındırmayı başarıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA